“Üniversitemiz Personeli ve Öğrencilerine Yönelik Uzaktan Psikolojik Danışma Ve Özel Eğitim Hizmetleri Desteği” (Üniversitemiz öğretim elemanlarına Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı, Özel Eğitim Bölümü ve Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi ve elemanlarınca uzaktan psikolojik danışma ve özel eğitim (zihin yetersizliği) hizmeti desteği sunulacaktır. Hizmet almak isteyenlerin aşağıda isim ve mailleri verilmiş öğretim elemanlarına mail bırakmaları yeterlidir.)

Olusturulma Tarihi:2021-01-28 12:12:08
Guncelleme Tarihi: 2021-02-18 13:04:54