Söyleşi: Gençlik ve Sosyal Medya
18.5.2022

Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda, Ahi Evran Üniversitesi iş birliği ile organize edilen "GENÇLİK VE SOSYAL MEDYA" konulu söyleşi Ahi Evran Üniversitesi RDP Anabilim Dalı ve Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu'nda görevli öğretim Üyesi olan Dr. Öğr. Üyesi Evren ERZEN ve Kırşehir Devlet Hastanesinde görevli psikolog Süleyman ALTIPARMAK ile birlikte Yabancı Diller Yüksekokulunda öğrencilerin katılımı ile geçekleştirildi. Öğrencilerin sorularıyla yoğun katılım gösterdiği etkinlikte sosyal medyanın ne olduğu, olumlu ve olumsuz yanları, bağımlılığın nerede başlayıp nerede bittiği gibi konularla birlikte sosyal medyanın barındırdığı risk faktörleri ele alındı. Etkinlik söyleşiye katılan öğrencilerin sorularıyla sonlandırıldı.