25.4.2022

PDRMER Müdürü Doç. Dr. Davut AYDIN (Psikolojik Danışman) ve PDRMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Evren ERZEN’in (Psikolojik Danışman) moderatörlüğünde, İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Suzan YILDIRIM ile İslam dininin bağımlılıklar konusuna bakış açısı konusu ele alınacaktır. Webinarda gündelik yaşamda karşılaştığımız bağımlılık türleri, bu bağımlılıklara karşı yapılabilecekler İslami bakış açısıyla ele alınacaktır. Yayının tekrarı Ahi PDRMER Youtube sayfasından veya doğrudan müdürlüğümüzün webinarlar bölümünden erişilebilir olacak.