13.8.2022

PDRMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Evren ERZEN (Psikolojik Danışman) moderatörlüğünde, PDRMER Müdürü Doç. Dr. Davut AYDIN (Psikolojik Danışman) ve PDRMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Umay Bilge BALTACI (Psikolojik Danışman) ile "ÖZ-KIYIM (intihar)" konusunun ele alındığı webinarda öz-kıyımın ne olduğu, nedenleri ve bu konuda yürütülen araştırmalarda elde edilen bulgular konuşuldu. Yayını canlı takip eden katılımcıların sorularıyla dahil olduğu webinarda, öz-kıyım riski taşıyan bireylere nasıl yaklaşılması gerektiği ve psikolojik danışman adaylarına yararlı olabilecek önerlere yer verildi. Yaklaşık 45 dakika süren webinarın tekrarını AHİ PDRMER Youtube sayfasından izleyebilirsiniz.

Webinarın tamamına erişmek için tıklayın