Psikolojik Sağlamlık Eğitimleri 4: İslam dininin bağımlılıklara bakışı
25.4.2022

Psikolojik Sağlamlık Eğitimlerinin dördüncüsü 25 Mart Saat 20:00’de online olarak gerçekleştirilecektir.

Moderatörlüğünü PDRMER Müdürü Doç. Dr. Davut AYDIN (Psikolojik Danışman) ve PDRMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Evren ERZEN’in (Psikolojik Danışman) yapacağı webinarda; İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Suzan YILDIRIM ile İslam dininin bağımlılıklar konusuna bakış açısı konusu ele alınacaktır.

• Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN: https://meet.ahievran.edu.tr/b/evr-hfa-i5f-fsg