PDRMER Müdürü ve Eğitim Fakültesi Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Davut AYDIN Türkiye'de En Çok Atıf Alan Akademisyenler Arasında Yer Aldı
30.12.2021

Eğitim konusunda yapılan sınıflandırmaya göre, Eğitim Fakültesinden 17 akademisyen en çok atıf alan akademisyenler arasına  girmiştir. Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü,  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü  Doç. Dr. Davut AYDIN'da bu listeye girmeye hak kazanmıştır. Eğitim Fakültesinin değişik bölüm ve anabilim dallarında en çok atıf alan akademisyenlerin isimleri ve atıf sayıları listede  verilmiştir. Üniversitemizin farklı birimleri ve Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri alanında yüksek atıf sayılarıyla listeye girmeye hak kazanan tüm akademisyenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.