25.4.2022

Psikolojik Sağlamlık Eğitimlerinin üçüncüsü 30 Aralık Saat 20:00’de online olarak gerçekleştirilecektir.

Moderatörlüğünü PDRMER Müdürü Doç. Dr. Davut AYDIN (Psikolojik Danışman) ve PDRMER Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Evren ERZEN’in (Psikolojik Danışman) yapacağı webinarda; iki çocuk annesi başarılı bir akademisyen olan Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ferdağ KAHRAMAN AKSOYAK ile Motivasyon ana başlığında Akademik Anne [Bağımlılıkla Mücadelede Bilinçli Anne] konusu ele alınacaktır.