Yeni Nesil Öğretmenin Özelikleri
31.12.2021

Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN moderatörlüğünde düzenlenen panelde, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Serdal BALTACI, yeni nesil öğretmenlerin teknolojiyi derslerinde etkin kullanmalarının önemine dikkat çekti. Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Davut AYDIN ise öğretmen ve öğrenci arasında etkili iletişimin öğretmenlerin eğitim öğretim faaliyetlerini daha etkin hale getirmelerinde nasıl katkı sunduğuna ilişkin bilgiler aktardı.

• Eğitim Fakültesi,
  • Mucur Milli Eğitim Müdürlüğü